Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Samhällsengagemang
Förskola
Grundskola
Gymnasieskola
Sponsring

Vi söker Skånes bästa

Verkställande Direktör

Är du redo att leda och forma framtiden för Snapphanebygdens Sparbank i Bjärnum?
Vi söker en engagerad ledare med bakgrund inom bank och finans som värnar om det personliga mötet och den lokala närvaron.
Som VD på Snapphanebygdens Sparbank välkomnas du till en framgångsrik bank med god tillväxt och hög kundnöjdhet.


Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som VD är du ansvarig för att driva bankens strategi- och utvecklingsarbete framåt. Banken har idag 18 medarbetare inom privat- och företagsrådgivning, ekonomi, marknad och IT. Rollen som VD är bred och varierad med stor möjlighet att styra bankens utveckling vidare i samverkan med styrelsen. Du fattar dagligen flera beslut, stora som små, och är delaktig i allt som sker. Som VD visar du vägen framåt för dina medarbetare genom att sätta mål, följa upp och finns där som stöd. Tillsammans arbetar ni för att nå resultat, skapa en lönsam bank med ett lokalt engagemang och hög servicegrad.

Din profil

Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller annat relevant område för tjänsten. Du har flera års erfarenhet inom bank och finans med god förståelse för branschen. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning. För tjänsten krävs det goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss! Vi söker en kommunikativ person med god förmåga att skapa relationer. Du är serviceinriktad med stort kundfokus. Du är trygg i din roll som ledare, visar tydligt riktningen för dina medarbetare och arbetar för en god gemenskap. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du trivs med variationen på arbetsuppgifter, från högt till lågt, som finns i en mindre organisation.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Snapphanebygdens Sparbank med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. 
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult
Alexandra Ivstam 044-20 38 63 eller Linda Svensson 044-20 38 71.

Sista ansökningsdag är 18 februari 2024.

Mer om Snapphanebygdens Sparbank

Snapphanebygdens Sparbank är en framgångsrik bank med god tillväxt och mycket nöjda kunder. Vi är den lilla fristående sparbanken som erbjuder den absolut bästa servicen. Med kontor i Bjärnum finns vi alltid nära våra kunder. Vår målsättning är att vara det självklara valet för kunderna i bygderna runt omkring. Vi är stolta medlemmar i Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank för att erbjuda våra kunder alla tjänster inom bank och försäkringar oavsett om det är till privatpersoner eller företag. Läs mer på https://www.snapphanebygdenssparbank.se/