Hoppa till textinnehållet

Junior företagsrådgivare

Snapphanebygdens sparbank - en framgångsrik bank med god tillväxt och mycket nöjda kunder.

bild på bankens företagsavdelning

Vill du jobba i en bank som värderar samhällsengagemang och lokal närvaro högt, där den personliga kontakten med kunder är utgångspunkten?


Hos oss finns möjlighet att utvecklas och lära sig nya saker hela tiden. Rätt person kommer att växa tillsammans med oss i många år.


Vi söker dig som har jobbat i bank ett par år, gärna med erfarenhet av krediter. Du behöver gilla kunder och affärer, men också ha lätt för att analysera och dokumentera risker. Vi söker en lagspelare med starkt eget driv, som har en högskoleutbildning i ekonomi. Vi sätter stort värde på dig som person och dina personliga egenskaper.


Hos oss blir du en i gänget och kommer få många duktiga och trevliga kollegor. Vi jobbar tillsammans med ett starkt fokus på kunden. Du kommer att få stort ansvar och möjlighet att utvecklas snabbt. I början blir inriktningen att hjälpa dina kollegor mycket - men allt eftersom du lär dig, kommer du att få ta större eget ansvar och göra egna affärer.


B-körkort är ett krav.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av:

 

Din ansökan skickas in via mejl till

 

Rekrytering sker löpande.

Snapphanebygdens Sparbank - lokal, självständig och personlig

Vi är den lilla fristående sparbanken som erbjuder den absolut bästa servicen. Med kontor i Bjärnum och Vittsjö finns vi alltid nära våra kunder. Vår målsättning är att vara det självklara valet för kunderna i bygderna runt omkring. Vi är stolta medlemmar i Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank för att erbjuda våra kunder alla tjänster inom bank och försäkringar oavsett om det är till privatpersoner eller företag.