Hoppa till textinnehållet

Vi rättar oss efter dig!

vittsjo

Snapphanebygdens Sparbank har funnits i över 150 år. Vi är en traditionell sparbank som hela tiden har utvecklats och förändrats med samhället.
För våra kunders skull och för bygdens bästa.

Vi tar fortfarande alla beslut lokalt och har inga ägare som kräver höga kortsiktiga vinster. Det gör att vi kan driva banken mycket långsiktigt och med fokus på vad som är bra för
kunderna och bygden. Den stora utmaningen är att vara
relevant för alla kunder. Både för de som sköter alla sina ärenden i mobilen och de som gärna kommer in på kontoret när det är dags att betala räkningarna - och alla däremellan.

 • De som sköter sina ärenden på kontoret blir färre och de som sköter sina ärenden via mobilen blir fler, men alla behöver
  personlig hjälp då och då. Vi kommer att fortsätta att hjälpa alla våra kunder. Vi tycker det är viktigt för våra kunders skull och för att vi vill medverka till ett bra och hjälpsamt samhälle.
 • Banken har en god tillväxt. Både nya privat- och företags-
  kunder
  söker sig till oss. Det är vi tacksamma för och vi träffar dem gärna.
 • Vi upplever att det finns ett ökat behov från våra unga kunder att få hjälp med att ta hand om sin ekonomi. Detta vill vi lägga lite mer tid på.
 • Det ringer mycket till oss. Många behöver hjälp med tekniken - både unga och äldre. Vi fortsätter lägga mycket tid på detta.
 • Kontanthanteringen minskar successivt. Vi kommer att erbjuda kontanter på våra kontor så länge våra kunder efterfrågar det, men vi kommer att göra det under färre timmar framöver.

För att bättre kunna tillmötesgå alla kunders behov justerar vi öppettiderna i Vittsjö.

Från och med 15 februari gäller:

Följande tider är kontoret öppet för kontanthantering och spontanärenden.
Måndag     10:00-12:00

Torsdag     10:00-17:30     Lunchstängt 12:00 – 13:00
Dessa dagar kommer uppräkning av serviceboxen att ske.


Följande tider finns personalen på kontoret tillgängliga enbart för bokade rådgivningsmöten
Måndag     10:00-17:30

Tisdag     10:00-15:00
Onsdag     10:00-15:00
Torsdag     10:00-17:30     Lunchstängt 12:00 -13:00
Eventuellt andra tider enligt överenskommelse

Vi gör denna förändring för att försöka tillgodose alla våra kunders behov och önskemål så långt det bara går. Vi har full förståelse för att de som ofta är i kassa/kundtjänst upplever detta som en försämring, men hoppas verkligen att alla ska känna att denna förändring faktiskt är till för att vi ska hinna träffa alla våra kunder. Stora som små. Gamla som unga.
Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta mig via eller telefon 0451 - 77 56 66.

/Jörgen Borgström