Skip to content

Junior Rådgivare

Är du nyexaminerad inom ekonomi och nyfiken på rollen som rådgivare inom bank? Då finns en spännande chans för dig när Snapphanebygdens Sparbank utökar sitt team. Som Junior Rådgivare får du möjligheten att utvecklas vidare inom rådgivning men också vara bankens ambassadör i mötet med bankens yngre kundgrupp. Vi vill vara värdens bästa bank och vi ser fram emot att du blir en del av vårt team.

bild på hilma vid ipad

Om rollen

Som Junior Rådgivare är du bankens ambassadör gentemot den yngre kundgruppen och ansvarar för att skapa förutsättningar att nå ut och möta dessa. Du kommer exempelvis att vara med på event, hålla föredrag på skolor, utbilda om bankens tjänster och service men också se över rutiner internt för att på bästa sätt nå ut till denna kundgrupp. Du kombinerar detta uppdrag med att arbeta inom kassa/kundtjänst till en start för att sedan utvecklas vidare genom att ta rådgivarlicens och därefter rådge dina egna kunder.

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad inom ekonomi och som lockas av att utvecklas vidare inom bank och finans. För att lyckas i rollen krävs det att du har god förmåga att lära dig nytt och komma in i olika datasystem. Dina kunskaper inom svenska och engelska är mycket goda, både i tal och skrift.
Det viktigaste för oss är vem du är som person. Vi söker dig som är driven och lockas av en roll där du får ta ansvar. Du tycker om att möta människor och vara den som tar initiativ till dialog. Vi ser fram emot dina idéer och förslag som du gärna delar med dig av. Du välkomnas till en arbetsplats där du får chans att växa och utvecklas vidare som person men också bli en del av team som trivs och har roligt på jobbet.
 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Snapphanebygdens Sparbank med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam 044-20 38 63 eller

Vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag.

 

pratbubbla med text i

Snapphanebygdens Sparbank - en framgångsrik bank med god tillväxt och mycket nöjda kunder

Vi är den lilla fristående sparbanken som erbjuder den absolut bästa servicen. Med kontor i Bjärnum och Vittsjö finns vi alltid nära våra kunder. Vår målsättning är att vara det självklara valet för kunderna i bygderna runt omkring. Vi är stolta medlemmar i Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank för att erbjuda våra kunder alla tjänster inom bank och försäkringar oavsett om det är till privatpersoner eller företag.